Vállalkozásom

A vállalkozásomban permegelőzéssel, konfliktuskezelési közvetítéssel foglalkozok elsősorban családi és munkahelyi ügyekben. Ezen túl, kiegészítő szolgáltató tevékenységként, prevenciós céllal, általános képzési célú felnőttképzést és korrepetálást végzek konfliktuskezelési-, kommunikációs-, kapcsolatteremtési-, stresszkezelési-, és problémamegoldási kompetenciák fejlesztésére és növelésére.

Az én termékeim szolgáltatások. Az emberek közötti viták számának, és intenzitásának csökkentéséért, és az egyezségek létrejöttének növekedéséért dolgozok. A célom az emberek támogatása abban, hogy a visszafordítható helyzeteket felismerjék, és megoldják. A visszafordíthatatlanul megromlott kapcsolatokban pedig minden résztvevő érdekeit szem előtt tartva hozzanak döntéseket.

A célcsoportom, és a vevőköröm olyan felnőttekből áll, akik közvetítéseket vagy információs tájékoztató jellegű beszélgetéseket, prevenciós foglalkozásokat akarnak igénybe venni, akár egyéni akár csoportos formában.

Igény szerint a késő délutáni, a kora esti órákban és hétvégi napokon is vállalok közvetítéseket magánszemélyek részére, ha hét közben nem tudják megoldani a közvetítésen való részvételt. Az intézmények részére hétköznapokon elsősorban a délelőtti vagy a kora délutáni órákban vállalok közvetítéseket vagy információs tájékoztató jellegű beszélgetéseket, prevenciós foglalkozásokat, és korrepetálásokat, akár egyéni akár csoportos formában. A beszélgetések történhetnek otthon, vagy intézményekben, munkahelyeken, tanteremben, személyesen, internet útján vagy levelező formában.

Vállalkozásom fő tevékenységét a permegelőző, konfliktuskezelő közvetítést, egyéni vállalkozói jogi formában országos működési területen folytatom. A 2002. évi LV. törvény 35. § (5) alapján a közvetítői eljárás megindítása, lefolytatása és befejezése során a személyes megjelenés követelményét nem kell teljesíteni, ha a közvetítői eljárást videokonferencia alkalmazásával folytatják le, így a virtuális térben az ország bármelyik részéből vannak ügyfeleim.