Bemutatkozás

Papné Bói Anna vagyok. Permegelőző, konfliktuskezelő közvetítéssel foglalkozó vállalkozásom van, amin belül prevencióval is foglalkozok. A vállalkozásom fő profilja a békéltetés, konfliktuskezelési közvetítés, és konfliktuskezelést, kommunikációt, kapcsolatteremtést, stresszkezelést, problémamegoldást segítő információk terjesztése. Az a célom, hogy az embereket támogassam konfliktusok esetén abban, hogy a visszafordítható helyzeteket felismerjék, és megoldják, a visszafordíthatatlanul megromlott kapcsolatokban pedig minden fél érdekeit szem előtt tartva hozzanak döntéseket, családi, munkahelyi, gazdasági és egyéb helyzetekben. A fő motivációm az, hogy a tudományosan igazolt információkkal, és segítő beszélgetésekkel támogathatom az embereket abban, hogy boldog, békés, örömteli életet teremtsenek maguknak.

35 éve ismerkedtem meg a férjemmel, 33 éve vagyunk házasok, három felnőtt gyermekünk van. Ezek a tapasztalatok, képességek és végzettségek mind szükségesek a vállalkozásomhoz. A permegelőző, konfliktuskezelő közvetítői tevékenység végzéséhez külön engedély is szükséges, amivel 2014.12.09. óta rendelkezek. Az Igazságügyi Minisztérium közvetítői névjegyzékébe bejegyzett közvetítő és az Oktatási Hivatal országos szaktanácsadói névjegyzékébe bejegyzett konfliktuskezelési szaktanácsadó vagyok. A diplomáim alapján pedagógia szakos bölcsész és tanár, valamint szociálpedagógus vagyok, gyermekvédelmi szakvizsgával. Dolgoztam gimnáziumban, tanítottam középiskolában, és oktatóként a felnőttképzésben. Hat éve vagyok igazságügyi közvetítő, life és business coach, konfliktuskezelési szakterületen szaktanácsadó, és regisztrált gyermekjogi képviselő. 2016 óta pedagógusok továbbképzésével, life coachok és instruktorok képzésével is foglalkozom. Ezeken a képzéseken az általam összeállított, és az Oktatási Hivatal által akkreditált tananyagot oktatom.

Szívesen, érdeklődéssel és örömmel hallgatok meg másokat. Elfogadó vagyok, ítélkezés mentesség jellemez. A munkámon belül kiemelt figyelmet fordítok a családokra. A KSH adatai szerint a házasság felbontása több ezer párt és gyermeket érint évente. Bár csökken a válások száma, évente nagyjából 46 válás jut egy napra. A célom az emberek támogatása abban, hogy a visszafordítható helyzeteket felismerjék, és megoldják. A visszafordíthatatlanul megromlott kapcsolatokban pedig minden résztvevő, különösen a gyerekek érdekeit szem előtt tartva hozzanak döntéseket. A konfliktuskezelési közvetítéssel, és konfliktuskezelési-, kommunikációs-, kapcsolatteremtési-, stresszkezelési-, és problémamegoldási tájékoztatók, képzések, és korrepetálások tartásával az emberek közötti viták számának, és intenzitásának csökkentéséért, és az egyezségek létrejöttének növekedéséért dolgozok. A képzés különböző formákban történhet: intézményekben, munkahelyeken vagy otthon, tanteremben, internet útján vagy levelező formában. Ez a képzési forma nem ad hivatalosan elismert végzettséget, de a haszna szinte felbecsülhetetlen. A Semmelweis Egyetem Magatartástudományi Intézetének kutatásai alátámasztották, hogy a korai halálozásokért leginkább a krónikus stresszállapot, illetve a depresszió okolható. Ez visszavezethető az emberek közötti kapcsolatok megromlásához, ami az általam is közvetített információkkal megelőzhető és kezelhető.